Gigolo's

onze gigolo's leuke, spannende heren

verleidend lekker
wil jij werken als gigolo? meld je snel aan!

Gigolo boeken

Elke gigolo hanteert zijn eigen agenda en maakt zijn eigen afspraken. Als thuis ontvangen niet lukt, zal de Gigolo een discrete kamer op één van onze clubs reserveren. 

Mogelijkheden

Onze gigolo’s zijn perfecte dates voor sociaal gezelschap, high class meetings, diner dates, season-company (denk aan Kerst) en het bezoeken van clubs. Ze bieden intimiteit, romantiek, warmte en passie. 

Ervaren

Onze gigolo’s zijn ervaren en voldoen aan strenge voorwaarden. Naast voldoende levenservaring begrijpen zij het vrouwelijk lichaam en stellen zij jouw verlangens boven het eigen. 

Gigolo Sven

Warmbloedige en sportieve levensgenieter
gigolo club adam en eva sneek en leeuwarden

Sven's contact gegevens

Maak kennis met Sven

Sven is nog niet beschikbaar. Mede vanwege de Covid-19 situatie heeft hij besloten zijn diensten ook uit te stellen. Daar hebben wij uiteraard alle begrip voor.

Mannelijk en

Gigolo Sven is een spontane, sportieve man van 42 jaar. Met zijn levenservaring en de vele reizen die hij in zijn leven heeft gemaakt, is hij zeer geschikt om over van alles te praten.

Bovenal wil hij

het liefst met vrouwen. Hygiëne en uiterlijke verzorging vindt hij belangrijk en het maakt hem daarbij niets uit of je plus size of tenger bent. Sven neemt graag de tijd voor je om jouw moment helemaal spannend te maken. Hij stelt je op je gemak en legt de regie volledig in jouw handen.

Zijn motto is

is dat niets moet. Sven staat geheel open voor vrouwen die zich kunnen vinden in de boeken van 50 tinten grijs. Met zijn geduld, passie en levenservaring wordt jullie moment een heerlijke ervaring. 

Sven kan verplaatsen in heel Nederland.

Sven gaat niet intiem met mannen.