Clubinformatie

Info op een rij

Let's party

Welkom

Geef je volgende feest bij club-bar Adam & Eva. Neem je associate, bestuurslid of klant mee. Kom met je vrienden of vriendinnen, je date, je golfpartner of met het rugbyteam. Kom als stel, koppel of als happy single. Lees hier alle clubinfo. Kom je er niet uit of is de informatie onduidelijk geef ons een belletje.

cocktail

Voor hem en haar

Onze clubs zijn toegankelijk voor hem en haar! Come as you are en geniet! Met elkaar of van elkaar. Dé ideale clubavond waar niks moet en veel mag. Dé ideale plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Club Adam & Eva is het beste wat Friesland te bieden heeft op gebied van erotiek.

Escortservice Adam en Eva

Dresscode

Kom met gepaste kleding. Je kunt je bij ons omkleden en je spullen in lockers veilig stellen. Hierover wordt iig niet gediscussieerd. Slippers, petjes, klompen, joggingpak, werkkleding of sportkleding is verboden.

beads, chain, silk

Events & Party,s

Eens per jaar organiseren we ‘The big Adam & Eve event’ en is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Wil je op de gastenlijst komen, meld dit bij ons Team in de club. De prijs voor The Adam & Eve Event kost € 300,- per persoon inclusief high class lady, entertainment, champagne & food. Op deze avond kunt u gelijkgestemde ruimdenkende mensen ontmoeten met verschillenden seksuele geaardheden. Onze party,s die wij organiseren geven wij duidelijk aan op onze homepage dat kan qua prijzen variëren. Deze party,s zijn o.a onze * Gang-Bang * Drag-Queen* Swingers * Fetisch * BDSM * party,s waar u aan deel kunt nemen.

 

kamers

Mogelijkheden

De club-bar biedt alles op het gebied van romantiek, intimiteit en erotisch plezier in stijl. Drink een drankje aan de bar en laat je verleiden. Wij zijn geen parenclub maar overdag een privé huis met werkende dames en zeer discreet. In de avond zijn wij meer een erotisch club/café met werkende dames waarmee  je kunt dansen en wat drinken of volop kunt genieten op onze sfeervolle kamers. Ook kunt u bij ons ruimdenkende stellen aantreffen die graag met andere stellen of met een van onze dames zich willen afzonderen, en miss willen ze ook wel eens een man erbij en vinden ze jou wel heel leuk?  Kortom, dé perfecte plek voor een avond erotiek!

safe sex

Privé Rooms

Onze privé kamers bieden de mogelijkheid tot meer intimiteit. De kamers zijn zeer geschikt voor de dates met onze dames.

Ook voor onze swingers, stellen, pay dates en geheime lovers,  groep dates of eventueel een privé feestje, hebben wij ruimte genoeg.  Onze kamers zijn goed voorzien, schoon en hygiënisch. 

Meer info: Bel naar 0515-460240

let's romance

Entree regulier

Geen entree.

Alleen geldt voor al onze gasten, 2 consumpties minimaal verplicht!

exclusief bites & snacks

Consumptie (minimaal 2) verplicht

Let's party

Entree Party,s

Georganiseerde party’s geven wij duidelijk aan op onze homepage inclusief de prijzen en de inhoud van onze avond. Meestal zijn dat prijzen inclusief de consumpties en de bites & snacks.

inclusief bites & snacks

Consumptieverplichting!

Let's go to

Club Sneek, alleen tijdens de Sneekweek! Minimaal 1x consumptie verplicht

exclusief bites & snacks

Consumptie (minimaal 2) verplicht