Clubinformatie

info op een rij club dresscode, entree & prijzen

Let's party

Welkom

Geef je volgende feest bij club-bar Adam & Eva. Neem je associate, bestuurslid of klant mee. Kom met je vrienden of vriendinnen, je date, je golfpartner of met het rugbyteam. Kom als stel, koppel of als happy single. Lees hier alle clubinfo. Kom je er niet uit of is de informatie onduidelijk geef ons een belletje.

cocktail

Voor hem en haar

Onze clubs zijn toegankelijk voor hem en haar! Come as you are en geniet! Met elkaar of van elkaar. Dé ideale clubavond waar niks moet en veel mag. Dé ideale plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Club Adam & Eva is het beste wat Friesland te bieden heeft op gebied van erotiek. Kom in stijl en geniet in stijl. 

Escortservice Adam en Eva

Dresscode

Op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen geldt na 20.00 uur een dresscode. Kom met gepaste kleding. Je kunt je bij ons omkleden en je spullen in lockers veilig stellen. Geen dresscode betekent géén toegang. Hierover wordt niet gediscussieerd. Slippers, petjes, klompen, joggingpak, werkkleding of sportkleding is verboden.

beads, chain, silk

Events

We organiseren regelmatig feesten en events. Eens per jaar organiseren we ‘The big Adam & Eve event’ en is uitsluitend toegankelijk voor genodigden. Wil je op de gastenlijst komen, meld dit bij de manager in de club. De prijs voor The Adam & Eve Event kost € 300,- per persoon inclusief high class lady, entertainment, champagne & food. 

kamers

Mogelijkheden

De club-bar biedt alles op het gebied van romantiek, seks, intimiteit en erotisch plezier in stijl. Drink een whisky aan de bar en laat je verleiden. Wij zijn geen parenclub en privé huis maar je kunt volop genieten op onze sfeervolle kamers. Kortom, dé perfecte plek voor een avond erotiek en seks in stijl.

safe sex

Privé kamers

Wil je beter kennis maken met één van onze dames onder het genot van een heerlijk drankje, onze privé kamers bieden de mogelijkheid tot meer intimiteit. De kamers zijn zeer geschikt voor allerlei dates. Ook voor swingers, stellen, paydates en geheime lovers. Al onze kamers zijn goed voorzien, schoon en hygienisch. 

let's romance

Entree regulier

Single heren gratis
Single dames/trans gratis 
Stellen/swingers gratis

exclusief bites & snacks

Consumptie (minimaal 2) verplicht

Let's party

Entree events

Single heren € 25,- incl. 1 consumptie
Single dames/trans gratis
Stellen/swingers € 30,- incl. 1 consumptie p/p

inclusief bites & snacks

Consumptieverplichting!

Let's Boppe

Entree Sneekweek

Single heren gratis 
Single dames/trans gratis 
Stellen/swingers gratis

exclusief bites & snacks

Consumptie (minimaal 2) verplicht